Опубліковано 9 липня9 лип Адміністратор SimpleZombieMode Простий та чистий режим зомбі для CS2 — люди проти зомбі, система зараження, життя з відродженням, бонус останнього вижившого та багато іншого.🎮 Ігровий процесCT = Люди — вижити в раунді або вбити всіх зомбіTT = Зомбі — заразити всіх людей, перш ніж закінчиться часКожен зомбі має обмежену кількість життів — після того, як вони закінчаться, вони чекають як глядачі.У людей безкінечні боєприпасиОстанній вижив отримує бонус до швидкості та здоров'яЗомбі відновлюють здоров'я після вбивстваВстановленняЗавантажте найновіший реліз з розділу РелізиРозпакувати SimpleZombieModeпапку до:csgo/addons/counterstrikesharp/plugins/ Налаштувати SimpleZombieMode.json(див. Конфігурація)Перезавантажте сервер🔧 Конфігураціяcsgo/addons/counterstrikesharp/configs/plugins/SimpleZombieMode/SimpleZombieMode.json{ "TimerStartInfection": 15, "TimerRound": 900, "TimerRestartGame": 3, "ZombieHealth": 999, "ZombieSpeed": 1.3, "ZombieLives": 3, "ZombieRespawnDelay": 0.5, "ZombieHealOnKill": 50, "HumanHealth": 100, "HumanSpeed": 1.0, "SurvivorHealth": 500, "SurvivorSpeed": 1.25, "MinPlayers": 4 }ПолеОписTimerStartInfectionЗворотний відлік до вибору першого зомбі (секунди)TimerRoundТривалість раунду (секунди)TimerRestartGameЗатримка перед перезапуском гри після завершення раунду (секунди)ZombieHealthЗдоров'я зомбіZombieSpeedМножник швидкості зомбі ( 1.0= за замовчуванням)ZombieLivesКількість життів, що відроджуються, на одного зомбіZombieRespawnDelayЗатримка перед відродженням зомбі (секунди)ZombieHealOnKillHP відновлюється у зомбі після вбивстваHumanHealthЖиття людини на початку раундуHumanSpeedМножник швидкості людиниSurvivorHealthБонус здоров'я для останнього, хто виживSurvivorSpeedБонус швидкості для останнього, хто виживMinPlayersМінімальна кількість гравців, необхідна для початку гри Інформація Додав Ciko Додано 09.07.26 Категорія Плагіна Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.