Опубліковано 9 липня9 лип Адміністратор CS2 mm server picker Програма дозволяє вам вибрати сервери Steam, на яких ви хочете грати в гру Counter Strike: Global Offensive.Для блокування IP-адрес серверів потрібні права адміністратора. З міркувань безпеки запити на права здійснюються систематично з кожним натисканням кнопок «GO» та «Reset».IP-адреси оновлюються автоматично без будь-яких дій з мого боку, і програма оновлюється автоматично.ПорадиВи можете запустити CS:GO за допомогою кнопки "Асоційовано"Ви можете скинути конфігурацію будь-коли за допомогою кнопки "Підписатися" (це видалить усі правила з вашого брандмауера або iptables).Вам потрібно лише один раз заблокувати сервери, і вам не потрібно дозволяти додатку відкриватися під час гриАле Valve регулярно оновлює свої сервери, тому вам також доведеться скидати конфігурацію.Ви можете вибрати кілька регіонів та серверівКнопка скидання також скидає вибрані сервери у спискуДодаток оновлюється самостійно (вам просто потрібно перезапустити його, коли з'явиться запит)ВстановленняІнсталятор Windows:csgo-mm-server-picker-setup- xxx .exeЗображення програми для Linux:csgo-mm-сервер-вибір -xxx -x86_64.AppImageПовідомити про помилкуБудь ласка, надайте файл журналу, коли повідомляєте про проблему. Ви можете знайти файли під назвою "csgo-mm-server-picker.log" тут:Вікна:C:\Користувачі\ ім'я користувача \AppData\Local\Programs\csgo-mm-server-pickerLinux: (Мені потрібно знайти кращий спосіб розміщувати журнали у власній папці)файл:///home/ ім'я користувачаРозробка та будівництвоДля роботи цієї програми потрібні Node.js та Electron .Встановіть залежності та devDependencies і запустіть програму:$ cd csgo-mm-server-picker/desktop $ npm install -d $ npm run startДля створення та упаковки:$ npm run dist Інформація Додав Ciko Додано 09.07.26 Категорія Плагіна Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.