Опубліковано 21 вересня, 202421 верес Перегляд файла MythicGraveyards Використання Спойлер /gy або /graveyards - список усіх доступних команд. /gy add [ім'я] - перетворює блок, на який ви дивитеся, на кладовище. Гравці з’являться на вершині цього блоку, якщо їх відправлять на це кладовище (команда адміністратора). /gy set - виводить список усіх доступних варіантів для кладовищ. /gy set [ім'я] [параметр] [значення] - дозволяє змінювати параметри кладовища в грі (команда адміністратора). /gy remove [name] - видаляє дане кладовище (команда адміністратора). /gy list <range> - перераховує всі кладовища, необов'язково в межах <range> блоків. Якщо гравець не має прав адміністратора, він покаже список лише відомих йому кладовищ. /gy listall - перераховує всі кладовища на сервері (команда адміністратора). /gy info [ім'я] - надає вам інформацію про вказане кладовище (команда адміністратора). /gy tp [ім'я] - Телепорт на вказане кладовище (команда адміністратора). Дозволи Спойлер graveyards.admin - Надає доступ до всіх команд адміністратора Graveyards. graveyards.info - Надає доступ до основних інформаційних команд (/gy nearest і /gy list) для звичайних гравців. graveyards.faction.<faction> - дозволяє гравцям створюватися на кладовищі, яке належить <faction> Додав Ciko Додано 21.09.24 Категорія Плагина Для версій 1.16.✘1.17.✘1.18.✘ Java
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.