Опубліковано 7 вересня7 верес Адміністратор Welcome Створіть папку для плагіна під назвою Welcomeплагіни/Ласкаво просимоConfig/Welcome/Welcome.json{ "PluginName": "[Welcome] | ", "Timer": 10, // Welcome delay "WelcomePlayerOneEnable": "true", // "true"|"1"/"false"|"0" "WelcomePlayerAllEnable": "true", // "true"|"1"/"false"|"0" "DisconnectPlayerAllEnable": "true", // "true"|"1"/"false"|"0" "WelcomeText": " {RED}---------------------------------{ENTER} {LIGHTBLUE}Welcome on server {PLAYERNAME} {ENTER} Now map: {MAP} {ENTER} Players online: {PLAYERS}/{MAXPLAYERS} {ENTER} {RED}Your IP: {IPUSER} {ENTER} {RED}------------------------------ ", // Greeting for one player "disconnectAllText": " {RED} {PLAYERNAME} disconnect to reason: {REASON} ", // The message is all when the player is disconnected "WelcomeAllText": " {RED} {PLAYERNAME} connected to server {ENTER} His IP address: {IPUSER} ", // Announcement of the player's entry "ConfigVersion": 1 }Змінні:"WelcomePlayerOneEnable":{MAXPLAYERS} – Переглянути максимальну кількість гравців{PLAYERNAME} - Переглянути ім'я гравця, який підключається до сервера;{ENTER} – Наступний рядок{STEAMID} – STEAMID гравця{IPUSER} – IP-адреса гравця{MAP} – Тепер карта{TIME} - Час(гг:хх:сс){DATE} - Дата (дд.мм.рррр){SERVERNAME} – ім’я хоста{IP} – IP-адреса сервера{ПОРТ} – Порт сервера{PLAYERS} – Поточна кількість гравців на сервері"WelcomePlayerAllEnable":{MAXPLAYERS} – Переглянути максимальну кількість гравців{PLAYERNAME} - Переглянути ім'я гравця, який підключається до сервера;{ENTER} – Наступний рядок{STEAMID} – STEAMID гравця{IPUSER} – IP-адреса гравця{MAP} – Тепер карта{TIME} - Час(гг:хх:сс){DATE} - Дата (дд.мм.рррр){SERVERNAME} – ім’я хоста{IP} – IP-адреса сервера{ПОРТ} – Порт сервера{PLAYERS} – Поточна кількість гравців на сервері"ВідключитиПлейерУсіУвімкнути":{MAXPLAYERS} – Переглянути максимальну кількість гравців{PLAYERNAME} - Переглянути ім'я гравця, який підключається до сервера;{ENTER} – Наступний рядок{MAP} – Тепер карта{TIME} - Час(гг:хх:сс){DATE} - Дата (дд.мм.рррр){REASON} – причина виходу з сервера{SERVERNAME} – ім’я хоста{IP} – IP-адреса сервера{ПОРТ} – Порт сервера{PLAYERS} – Поточна кількість гравців на серверіКольори: {ЗЕЛЕНИЙ} {СИНІЙ} {ЧЕРВОНИЙ} {СРІБНИЙ} {ПУРПУРОВИЙ} {ЗОЛОТИЙ} {ЗА ЗАМОВЧАННЯМ} {СВІТЛО-СИНІЙ} {СВІТЛО-ФІОЛЕТОВИЙ} {СВІТЛО-ЧЕРВОНИЙ} {СВІТЛО-ЖОВТИЙ} {ЖОВТИЙ} {СІРИЙ} {ЛАЙМОВИЙ} {ОЛИВКОВИЙ} {ПОМАРАНЧЕВИЙ} {ТЕМНО-ЧЕРВОНИЙ} {ТЕМНО-СИНІЙ} {СИНІЙ-СІРИЙ} {ФІОЛЕТОВИЙ} Інформація Додав Ciko Додано 07.09.25 Категорія Плагіна Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.