Опубліковано 20 вересня, 202420 верес Перегляд файла BossMania BossMania — найновіший і найкращий плагін для створення власних мобів. Розроблений як краща альтернатива для MythicMobs і подібних, він представив спеціальну карту налаштування на основі простого у користуванні графічного інтерфейсу для всіх ваших індивідуальних потреб мобу та боса. Команди (невелика кількість команд стала можливою завдяки повній інтеграції всіх функцій плагіна в графічний інтерфейс) Спойлер /bossmania: відкриває графічний інтерфейс. /bossmania create <ім'я> <тип>(Тип мобу) [розмір (Потрібен для створення Слаймів і МагмаБлоків)] : Crée un nouveau бос. /bossmania giveegg <бос> <сума>: отримати яйце, яке породжує боса. /bossmania help [сторінка]: відобразити список підкоманд. /bossmania killall [тип]: убити всіх босів. /bossmania list: відображає список босів. /bossmania reload: перезавантажує config.dat і мови. /bossmania видалити <боса> : додати начальника запасу. /bossmania setdamage <бос> <шкода>: встановлює шкоду босу. /bossmania sethealth <бос> <здоров'я>: встановлює здоров'я боса. /bossmania spawn <бос> [координати] або [ім’я гравця]: породити боса. Доступні типи істот: Останні версії BossMania дозволяють створювати власних босів і монстрів з кожного монстра в грі, включно з нейтральними монстрами, завдяки спеціальному штучному інтелекту, який ми надаємо. Створюйте власні навички за допомогою нашої простої у користуванні вдосконаленої системи сценаріїв на основі графічного інтерфейсу користувача або використовуйте наші попередньо створені навички для своїх мобів. Спойлер Попередньо визначені навички Знезброїти (Змусити гравця(-ів) скинути предмети або обладнання.) Вогонь (підпалити гравця(ів)) Вогняна куля (киньте вогняну кулю в гравця(ів).) Грейппл (гравці-грапплі) Блискавка (Вдаряє блискавкою в гравця(ів).) Штраф (Надає гравцям випадковий негативний ефект.) Кинути (підкинути гравця(ів) у повітря.) Тригери навичок Навички можна встановити для виконання, коли бос З'являється отримує пошкодження, Вмирає. Навички також можна налаштувати на виконання за таймером. Наприклад, ваш бажаний навик кожні X секунд. Дозволи Спойлер bossmania.admin: повний доступ до всіх функцій плагіна. bossmania.use : utiliser /bossmania bossmania.<command>: використовуйте потрібну команду з цим псевдонімом. Додав Ciko Додано 20.09.24 Категорія Плагина Для версій 1.13.✘1.14.✘1.15.✘1.16.✘1.17.✘1.18.✘1.19.✘ Java
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.