Перейти до змісту

Tower Of Babel

Рекомендовані відповіді

Опубліковано

Tower Of Babel

Tower Of Babel змінює звичайні події чату після того, як інші плагіни чату встигли відформатувати все, що робить його сумісним з такими плагінами, як TownyChat.

Установка :

Спойлер

Помістіть TowerOfBabel.jar у папку plugins та запустіть свій сервер. У новій папці TowerOfBabel буде створено config.yml.
Створіть систему роздачі гонок.
Ваш сервер повинен створити систему, яка вміщує гравця в налаштовану расу.
За замовчуванням TowerOfBabel поставляється з расами Human, Elf, WoodElf та Orc, але ви можете налаштувати будь-які раси на власний розсуд.
Ви можете реалізувати вибір раси для гравців за допомогою командних блоків, які використовують команду /language [ім'я гравця] setrace [racename].
confing.yml TowerOfBabel також містить значення раси за умовчанням, яке буде застосовуватися до всіх гравців, які приєдналися до гри та не мають встановленої раси.

Команди:

Спойлер

/language [languagename] - встановлює мову, якою гравець говорить за замовчуванням.

/language [playername] setrace [racename] - встановлює расу гравця, всі флюенси встановлюються на расу за замовчуванням. (Тільки для адміністраторів.)

/language [ім'я гравця] add [languagename] [-|+amount] - Додає або зменшує рівень володіння гравцем мовою. (Тільки для адміністраторів.)

Гравці також можуть вказати мову, якою вони будуть говорити в чаті, таким чином:

Спойлер

'Some Words Here -elvish' <- Це відобразить "Some Words Here" ельфійською.
Роздільна здатність:
towerofbabel.hear_clearly - За замовчуванням для OPs, гравці можуть чітко розуміти всі мови.
towerofbabel.admin - За умовчанням ОП, ці гравці можуть використовувати команди /language [ім'я гравця]

API :

TowerOfBabel містить клас TowerOfBabelAPI, доступний через TowerOfBabel.getPlugin().getAPI();

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...