Опубліковано 15 вересня, 202415 верес Перегляд файла PLPearl PLPearl – здавання предмета з певною назвою! Плагін був написаний для мого сервера майнкрафт і так як він тепер він мені потрібний я вирішив його злити. Плагін дуже простий у використанні, але дуже зручний. Плагін був написаний тільки на один предмет - ендер перли, але я можу поміняти предмет якщо напишіть мені дискорд. є загалом три команди - /pearl/pearl (nick)/pearl set. /pearl - здавання предмета гравців, /pearl (nick) - подивитися скільки предметів здав гравець, /pearl set - взяти назву на предмет у конфізі з предмета до рук (назва має бути кастомним). Вся інформація про те, скільки предметів здав той чи інший гравець, знаходиться у файлі data.yml. Права: pearl.use: Дозвіл на здачу предметів pearl.check: Дозвіл на перегляд інформації про здачу предметів гравцем Додав Ciko Додано 15.09.24 Категорія Плагина
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.