Опубліковано 6 вересня6 верес Адміністратор Groza Sangria Succulent [Girls' Frontline 2] Особливості костюма Groza Sangria Succulent з гри Girls' Frontline 2 :Освітлююча текстураНижня деталізація (LOD)Прицілюйтеся, відстежуючи очіМиготлива анімація обличчяОдяг та волосся, що базуються на фізиці тканиниКонтур мультяшного малюнка на волоссі (видалено у версії 1.3)ПБР-матеріалиПовноцінний ефект дощу на поїздіКористувацька пропорціяСтатистика моделіКількість вершин:LOD 0: 40889Рівень деталізації 1: 18556Рівень деталізації 2: 10415Вузли тканини: загалом 280Вузол тканиниТканинний ланцюгТканинний проксіПримітки:У моєму випадку модель призначалася лише для експериментів, але я вирішив її випустити, хоч і не таку ж, як моя експериментальна версія, наприклад, текстуру 1024x1024, порівняно з повною роздільною здатністю та кастомним vanimgraph.Цікавий факт: я портував саме цей костюм, бо купив його в грі >.<Це буде моя остання модель Girls Frontline наразі, я спробую портувати інших ігрових персонажів. Інформація Додав Ciko Додано 06.09.25 Категорія Скіни Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.