Опубліковано 14 вересня, 202414 верес Перегляд файла ⭐AdvancedChests⭐ Advanced Chests - плагін, який допоможе вам зробити звичайні скрині в Minecraft БІЛЬШЕ! Створюйте скрині необмеженого розміру та насолоджуйтесь цією новою можливістю. Команди плагіна AdvancedChests: Спойлер /advancedchests help - Переглянути всі команди /advancedchests reload - Перезавантажити плагін /advancedchests give <player> <ім'я_скринька> <сума> - Дати скриню гравцю /advancedchests list - Переглянути список активних скриньок / advancedchests info - Переглянути всю інформацію, пов'язану open <x> <y> <z> - Відкрити скриню в певному місці /advancedchests place <ім'я_скриньки> <x> <y> <z> - Помістити скриню певного типу у певне місце /advancedchests purge <ім'я_світу> - Видалити всі скрині в певному світі /advancedchests clear - Клацніть правою кнопкою миші на скрині, щоб очистити його вміст /advancedchests storage import <storage_type> - Імпортувати дані з іншого сховища в поточний /chests - Відкрити магазин скриньок Права плагіна AdvancedChests: Спойлер advancedchests.admin - доступ до дій адміністратора advancedchests.user - доступ до всіх дозволів нижче цього advancedchests.upgrade .<ім'я_скриньки> - доступ до оновлення певного типу скрині advancedchests.upgrade. > - доступ до відкриття певного типу скрині advancedchests.open.* - доступ до відкриття всіх типів скринь advancedchests.sort.<ім'я_скриньки> - доступ до сортування певного типу скринь advancedchests.sort.* - доступ до сортування всіх типів скринь advancedch. <ім'я_скрині> - доступ до продажу певного типу скринь advancedchests.sell.* - доступ до продажу всіх типів скринь advancedchests.smelt .<ім'я_скрині> - доступ до виплавки певного типу скринь advancedchests.smelt.* - доступ до виплавки всіх типів . compress.<ім'я_скриньки> - доступ до стиснення певного типу скрині advancedchests.compress.* - доступ до стиснення всіх типів скриньок advancedchests.deposit.<ім'я_скриньки> - можливість помістити весь вміст вашого інвентарю в скриню певного типу, натиснувши . deposit.* - можливість помістити весь вміст інвентарю в скрині всіх типів, клацнувши по них поза інвентарем advancedchests.place . ім'я_скриньки> - доступ до розбивання скрині певного типу advancedchests.break.* - доступ до розбивання всіх типів скринь advancedchests.shop.open - доступ до відкриття магазину advancedchests.autosells.toggle - доступ до перемикання автоматичних продажів Додав Ciko Додано 14.09.24 Категорія Плагина
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.