Опубліковано П'ятниця в 06:272 дн Адміністратор Medic Дозволяє поповнити здоров'я за гроші або безкоштовно, використовуючи одну з команд: !medic, !hp, !heal, !doctorНалаштування конфігуMinHealth – мінімальне хп, для використання медикаHealHealth – хп, яке буде відновлено після використанняCost – ціна використання медикаShowCall - виводити в чат всім, що гравець використовував медикMaxUse - у використанні хіла за раундAccessFlag – прапор доступу для використання командHealSuccessSound - Шлях до файлу, що програється після успішного відновлення здоров'я. Залишіть порожнім, щоб вимкнутиHealFailureSound - Шлях до файлу, що програється після невдалого відновлення здоров'я. Залишіть порожнім, щоб вимкнутиКоманди!medic!hp!heal!doctorВстановленняПерекинути вміст папки build в addons\counterstrikesharp\plugins\medicІніціалізувати плагін, перезапустивши сервер або вручну css_plugins load MedicНалаштувати конфіг за власним бажанням. Конфіг генерується шляхом: /game/csgo/addons/counterstrikesharp/configs/plugins/medic/medic.json Інформація Додав Ciko Додано 05.09.25 Категорія Плагіна Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.