Опубліковано П'ятниця в 06:192 дн Адміністратор SharpGrapple Форк форка плагіна павутинки для CS:2Зміни від мене:Прибрав попередження під час компіляціїІнший непотрібний (?) кодДрібні покращення та виправленняТепер після кінця раунду, якщо використовувати павутинку, то краша не буде (якщо сильно постаратися, то буде)Колір павутинки відрізняється від команди, яка її використовує: T – жовтий, КТ – синійВзагалі плагін дуже нестабільний і може викликати краші, а також змінює квар, який відповідає за обмеження міток (прибирає його).Оригінальний плагін написаний, як я вичитав зі слів автора - "на коліні" і поліпшувати він його не планує, але думаю при необхідності або хто-небудь доопрацює або так буде використовувати те, щопочинав робити на його основі роботу не від міток, а від бінда, але зіткнувся з тим, що в CS # ще не все реалізовано і не працюєВстановленняЗавантажити папку SharpGrapple на шляху /addons/counterstrikesharp/plugins/ Інформація Додав Ciko Додано 05.09.25 Категорія Карти Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.