Опубліковано 13 вересня, 202413 верес Перегляд файла Boss - Unbelievable Custom Monsters Чи підходить мені цей плагін? Спойлер Нижче я постарався перерахувати безліч проблем, з якими я особисто зіткнувся, коли я мав сервер з 30 тис. унікальних гравців, і з якими вам допоможе впоратися ця плагін. Ви знаходите стандартні моби Minecraft нудними і хотіли б їх змінити? Вам набридає вбивати одних і тих самих мобів знову і знову? У вас на сервері стоїть плагін "Арена монстрів" і ви хотіли б його значно покращити? Ви коли-небудь думали, що монстр може випасти спеціальний ключ, щоб розблокувати якусь частину вашого сервера? Гравці залишають ваш сервер виживання через якийсь час, тому що вони "бачили все"? Або взагалі, якщо ви відчуваєте, що втрачаєте гравців на своєму сервері, ця плагін може допомогти вам повернути їх. Пам'ятайте, ЦЕ НЕ МАГІЧНА ПІЛЛЯ (але це може бути близько до того). Найкраще рішення для створення якісного сервера – це турбота. Ось кілька загальних порад, які застосовуються незалежно від того, чи будете ви купувати цей плагін: Будьте уважні до того, як ви вибудовуєте свій ігровий процес та свої світи. Іноді менше означає більше. Встановіть плагін для міні-ігор, який залучатиме гравців, поки вони не грають. Подумайте про плагін для багатосвіту, такий як Multiverse-Core, який дозволить вам мати кілька світів. Встановіть динамічну карту, наприклад DynMap, щоб мотивувати гравців відстежувати себе у світах. Часто читайте журнал змін Spigot, намагайтеся зрозуміти зміни та оновлювати Spigot відповідно (мінімум кожен другий день на нових версіях Minecraft, інакше достатньо одного разу на тиждень). Сумісність плагіна: Java 8 або новіший Spigot або Paper 1.7.10 або новіший (наприклад, 1.8.8, 1.12, 1.16, 1.19+, див. вище) Додав Ciko Додано 13.09.24 Категорія Плагина Для версій 1.7.101.8.✘1.9.✘1.10.✘1.11.✘1.12.✘1.13.✘1.14.✘1.15.✘1.16.✘1.17.✘1.18.✘1.19.✘1.20.✘1.21.✘ Java Java 8Java 11Java 16Java 17Java 18Java 19Java 20Java 21Java 22
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.