Опубліковано 13 вересня, 202413 верес Executable Blocks ⭐ PREMIUM Executable Blocks PREMIUM - додає кастомні епічні блоки та кастомні тригери на сервер Майнкрафт! Також плагіні Executable Blocks PREMIUM є підтримка плагіна ItemsAdder і Oraxen! Команди плагіна Executable Blocks PREMIUM: Спойлер Створити новий ExecutableBlock Команда: /eb create {id} Порада: Якщо ви хочете скопіювати елемент/блок іншого плагіна або користувальницький ванільний блок (банер, блок, ...), вам потрібно встановити інший мій плагін, ExecutableItems, ввести /ei create {id} а потім імпортувати ваш ExecutableItem в ExecutableBlocks. Роздільна здатність: eb.cmd.create Відкрити редактор / меню Команда: /eb editor або /eb show Дозвіл: eb.cmd.editor або eb.cmd.show Відкрити редактор для редагування певного ЕБ Команда: /eb edit {BlockID} Дозвіл: eb.cmd.edit Перезавантажити плагін Команда: /eb reload Роздільна здатність: eb.cmd.reload Перезавантаження плагіна (тільки 1 блок) Команда: /eb reload {block_id} Дозвіл: eb.cmd.reload Видалити ExecutableBlock Команда: /eb delete {id} Роздільна здатність: eb.cmd.create Перезавантажити блоки за промовчанням ExecutableBlock Команда: /eb default_blocks Роздільна здатність: eb.cmd.default_blocks Заберіть усі кулдауни та відкладені команди EB Команда: /eb clear [ім'я гравця] Дозвіл: eb.cmd.clear Увімкнути/вимкнути панель дій EB Команда: /eb actionbar {on or off} Роздільна здатність: eb.cmd.actionbar Помістити EB у певну позицію Команда: /eb місце {id} {x} {y} {y} {світ} Дозвіл: eb.cmd.place Заповнити виділення регіону за допомогою EB Вимоги: Ця команда вимагає плагіна worldEdit Команда: /eb we-place {id} Роздільна здатність: eb.cmd.we-place Видалити всі EB, присутні в блоках виділення Обов'язкова умова: Ця команда вимагає плагіна worldEdit Команда: /eb we-remove {replaceTheEBByAir true або false} Роздільна здатність: eb.cmd.we-remove Модифікація змінної EB Команда: /eb modification {set/modification} variable {world} {x} {y} {z} {variableName} {значение} Модифікація використання EB /eb модифікація {набір/модифікація} використання {світ} {x} {y} {z} {значення} Команди видачі блоків: Команда видачі Команда: /eb give {ім'я гравця} {id} {кількість} Роздільна здатність: eb.cmd.give Видати всім Команда: /eb giveall {id} {кількість} [world] Роздільна здатність: eb.cmd.giveall Дати EB у певний слот гравця Команда: /ei giveslot {ім'я гравця} {id} {кількість} {слот} [використання] Використання за замовчуванням : Використання, яке знаходиться в конфігурації вашого ІО Роздільна здатність: eb.cmd.giveslot Дати EB у певний слот гравця Команда: /eb giveslot {playername} {id} {quantity} {slot} [override true or false] USAGE(<usage>) VAR(<var>) Приклад: /eb giveslot Ssomar test 1 0 USAGE(50) VAR( x:Hey,world:Island) /eb giveslot Special70 rum 1 %slot% USAGE(69420) VAR(tell_me:WHY,aint_nothing:BUT_A_HEARTBREAK) Стандартне використання : Використання, вказане у конфігурації вашого EB. Перевизначення: дозволити EB зайняти цей слот, і якщо там був предмет, він переміститься в інший слот або буде скинутий на землю. Роздільна здатність: eb.cmd.giveslot Віддати всі EB у певній папці гравцю Команда: /eb givefolder {ім'я гравця} {папка} {кількість} Команди скидання (Дроп) Кинути ЕБ у певне місце/позицію Команда: /eb drop {id} [кількість] [світ] [x] [y] [z] Кількість за замовчуванням : 1 Місцезнаходження за замовчуванням : Розташування гравця, який виконав цю команду. Роздільна здатність: eb.cmd.drop Інформація Додав Yurii Додано 13.09.24 Категорія Плагина Для версій 1.14.✘1.15.✘1.16.✘1.17.✘1.18.✘1.19.✘1.20.✘1.21.✘ Java Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.