Опубліковано Четвер в 04:543 дн Адміністратор [SHOP] Health Regeneration Додає покупку відновлення здоров'я після отримання втратКонфіг{ "regen_small": { "name": "Мала регенерація", "ціна": 1000, "продажна ціна": 500, "тривалість": 86400, "здоров'я": 1, "затримка": 5, "інтервал": 1 }, "regen_medium": { "name": "Середня регенерація", "ціна": 2000, "продажна ціна": 1000, "тривалість": 86400, "здоров'я": 2, "затримка": 3, "інтервал": 1 }, "regen_large": { "name": "Більша регенерація", "ціна": 3000, "ціна продажу": 1500, "тривалість": 86400, "стан": 5, "затримка": 1, "інтервал": 1 } }Змінніname - назва товаруprice - ціна товаруsellprice - ціна продажуduration – тривалістьhealth - кількість здоров'я, яке відновиться за інтервалdelay - затримка перед початком відновлення (у секундах)interval – інтервал між відновленням броні (у секундах)ВстановленняРозпакувати вміст архіву ShopRegenHealth.zip шляхом:/гра/csgo/доповнення/counterstrikesharp/При необхідності налаштувати конфіг \game\csgo\addons\counterstrikesharp\configs\plugins\Shop\HealthRegen.json Інформація Додав Ciko Додано 04.09.25 Категорія Плагіна Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.