Опубліковано 1 вересня1 верес Адміністратор IPAndSiteBlocker Плагін, який блокує веб-сайти та IP-адреси (ім'я + чат) з налаштованим білим списком дозволених сайтів та IP-адрес.Плагін, що блокує веб-сайти та IP-адреси (ім'я + чат), з налаштованим білим списком дозволених сайтів та IP-адрес.Команди{"whitelist": ["Сайт""айпі"],"block_message": "{darkred}Заблоковано: Надсилання IP-адрес або веб-сайтів заборонено.","name_action": 1,"rename_message": "{darkred}Ваше ім'я містить заблоковану IP-адресу або веб-сайт. Його буде перейменовано.","admin_immunity": 0,"ConfigVersion": 1}Натисніть, щоб розгорнути...Встановленняaddons \ counterstrikesharp plugins - перекинути з архіву.Налаштувати конфіг у addons/counterstrikesharp/configs/plugins/IPAndSiteBlocker/IPAndSiteBlocker.json - буде створено автоматично Інформація Додав Ciko Додано 01.09.25 Категорія Плагина Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.