Перейти до змісту

Мод нова анімація танків

Рекомендовані відповіді

Опубліковано

Мод нова анімація танків

Мод нова анімація танків для World of Tanks 1.4.2.0. Це найпопулярніший зараз мод, який завоював тисячі шанувальників по всьому світу завдяки мододелу з Європи. Цей мод додає абсолютно нову анімацію в танки, яка ще не де не зустрічалася. Дана модифікація одушевлює залізних монстрів, деякі окремі танки просто шикарно опрацьовані, а частина окремо отримала башточки, що рухаються, гармати та інші об'єкти.

«Поки колісні машини лише збирають у глибинах підвалів Wargaming, а облоговий режим для шведських автомобілів є доволі складною механікою, мене як гравця завжди дратував факт моделювання нерухомих елементів, які не мають своєї власної та унікальної механіки, відтвореної у грі. Я маю на увазі, серед іншого стабілізуючі опори у САУ або складні платформи у деяких ПТ, наприклад Pz.Sfl.IVc.
Я сподіваюся, що компанія розробить такі елементи та додаткову анімацію під час роботи над World of Tanks 1.1.0 у найближчі роки.» - пише один із користувачів. 

Управління роботою мода:

• Для відтворення анімації затискаємо кнопку: KEY_INSERT та КEY_DELETE
  • Стрілянина з додаткових знарядь KEY_BACKSPACE

• Додав
  • Додано
    06.09.24
  • Категорія

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...