Опубліковано 6 вересня, 20246 верес Перегляд файла Мод нова анімація танків Мод нова анімація танків для World of Tanks 1.4.2.0. Це найпопулярніший зараз мод, який завоював тисячі шанувальників по всьому світу завдяки мододелу з Європи. Цей мод додає абсолютно нову анімацію в танки, яка ще не де не зустрічалася. Дана модифікація одушевлює залізних монстрів, деякі окремі танки просто шикарно опрацьовані, а частина окремо отримала башточки, що рухаються, гармати та інші об'єкти. «Поки колісні машини лише збирають у глибинах підвалів Wargaming, а облоговий режим для шведських автомобілів є доволі складною механікою, мене як гравця завжди дратував факт моделювання нерухомих елементів, які не мають своєї власної та унікальної механіки, відтвореної у грі. Я маю на увазі, серед іншого стабілізуючі опори у САУ або складні платформи у деяких ПТ, наприклад Pz.Sfl.IVc. Я сподіваюся, що компанія розробить такі елементи та додаткову анімацію під час роботи над World of Tanks 1.1.0 у найближчі роки.» - пише один із користувачів. Управління роботою мода: Для відтворення анімації затискаємо кнопку: KEY_INSERT та КEY_DELETE Стрілянина з додаткових знарядь KEY_BACKSPACE Додав Ciko Додано 06.09.24 Категорія Моди
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.