Опубліковано 27 лютого27 лют Адміністратор HPET Доступні типи анімацій: BOUNCE, GLIDE, SLOW_GLIDE, GLITCH, SIDE, NONEЗа замовчування вихованці будуть мати анімацію Glide, ви можете вказати анімацію в конфігурації вихованця у розділі animation.Увімкніть використання в цьому розділі і замість того, щоб поміщати скіни в вихованця, ви повинні встановити ідентифікатор користувача моделіКоманди плагіна HPET:/pet - основна команда, відкриває графічний інтерфейс/pet select <ім'я вихованця> - вибрати вихованця/pet remove - видалити поточного вихованця/pet glow - змінити стан світіння/pet trail - змінити статус сліду/pet update - переродити вихованця/ pet particle якого у вас немає/pet addlevel <ім'явихованця> <кількість> - додати рівень вихованця /petremovelevel <petname> <кількість> - знизити рівень вихованця/pet setlevel <petname> <кількість> - встановитирівень вихованця /pet level - показує поточний рівень вихованцяПрава плагіна HPET:pet.command - використовувати /petpet.trail - використовувати /pet trailpet.glow - використовувати /pet glowpet.see.<ім'я вихованця> - побачити вказаного вихованця в інтерфейсі.pet.use.<ім'я вихованця> - вибрати вказаного вихованця в guipet.setlevel - встановити рівень вихованця Інформація Додав Ciko Додано 27.02.25 Категорія Плагина Для версій 1.8.✘1.9.✘1.10.✘1.11.✘1.12.✘1.13.✘1.14.✘1.15.✘1.16.✘1.17.✘1.18.✘1.19.✘1.20.✘1.21.✘ Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.