Опубліковано 9 липня9 лип Адміністратор Помилка CS2: Не вдалося встановити з'єднання з помилкою ігрового сервера.Якщо ви бачите цю помилку:а) сервер застарівб) сервер вимкненов) сервер перезавантажується.Поради:варто перепідключитись до сервера максимум 3 рази на випадок, якщо він перезавантажиться.Якщо ви зіткнулися з цією помилкою, ви повинні запитати адміністратора сервера, чому сервер вимкнений/застарілий.Помилка CS2: Сервер застарів.Якщо ви бачите цю помилку:а) Більшу частину часу у гравця застарілий клієнт, напишіть у консолі status і знайдіть «Версія клієнта» , щоб дізнатися, чи ви використовуєте останню версію cs2!б) Сервер вимкнено або застарілийПомилка CS2: Я не можу отримати доступ до інвентарю.Це з тим, що гра не підключається до серверів Counter-Strike. Щоб виправити це, виконайте такі дії:Відкрийте звичайну CS:GO і залиште її працювати у фоновому режимі. (Я пропоную обмежити FPS у меню, використовуючи fps_max 1 та fps_max_menu 1 у консолі, щоб обмежити CS:GO, використовуючи ваш ресурс у фоновому режимі)Відкрийте CS2 і почекайте.Закрийте CS:GOТепер він повинен підключити вас до мережі Counter-Strike у CS2!Помилка CS2: Не вдалося підключитися до локального процесу Steam.У вас або не відкритий клієнт Steam або ви забули встановити останній патч у свою гру.ПРИМІТКА. Вам необхідно відкрити CS:GO і зіграти хоча б один раунд того облікового запису, з якого ви намагаєтеся запустити CS2.
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.