Опубліковано 5 вересня, 20245 верес Вступ Консольні команди слід вводити за такою схемою: amx_<команда> <опція1> <опція2> [опція3] Обов'язкові параметри позначені <>, необов'язкові – []. Символи <> і [] не потрібно вводити. Щоб переглянути всі доступні команди, введіть у консолі: amx_help Команди адміністратора Команда Формат Доступ Опис amx_kick <ім'я або #userid> [причина] ADMIN_KICK Кікнути вказаного гравця. amx_ban <ім'я або #userid> <час> [причина] ADMIN_BAN Забанити вказаного гравця. amx_addban <authid або ip> <час> [причина] ADMIN_BAN Додати бан в бан-лист сервера. amx_unban <authid або ip> ADMIN_BAN Розбанити гравця. amx_slay <ім'я або #userid> ADMIN_SLAY Вбити грака. amx_slap <ім'я або #userid> [шкода] ADMIN_SLAY Вдарити гравця на кілька хелсів. amx_leave <тег> [тег1] [тег2] [тег3] ADMIN_KICK Кікнути всіх гравців, які не містяться у списку. amx_pause ADMIN_CVAR Зупинити чи продовжити гру. amx_who ADMIN_ADMIN Показати всіх, хто на сервері. amx_cvar <cvar> [value] ADMIN_CVAR Відобразити або змінити значення cvar. amx_map <карта> ADMIN_MAP Змінити картку. amx_nick <вихідне ім'я> <нове ім'я> ADMIN_LEVEL_A Змінити нік гравця. amx_cfg <ім'я файлу> ADMIN_CFG Підключити конфігураційний файл amx_rcon <rcon command line> ADMIN_RCON Виконати команду в консолі сервера. amx_plugins ADMIN_ADMIN Списки всіх плагінів, що завантажуються. amx_modules ADMIN_ADMIN Списки всіх модулів, що завантажуються. Команди для чату Команда Формат Доступ Опис amx_say <повідомлення> ADMIN_CHAT Надіслати повідомлення всім гравцям. amx_chat <повідомлення> ADMIN_CHAT Надіслати повідомлення всім адміністраторам. amx_psay <ім'я або #userid> <повідомлення> ADMIN_CHAT Надіслати приватне повідомлення користувачу. amx_tsay <колір> <повідомлення> ADMIN_CHAT Надіслати повідомлення певного кольору над чатом. amx_csay <колір> <повідомлення> ADMIN_CHAT Надіслати повідомлення певного кольору посередині екрана. Команди голосування Команда Формат Доступ Опис amx_votemap <карта> [карта] [карта] [карта] ADMIN_VOTE Голосування на зміну карти. amx_votekick <ім'я або #userid> ADMIN_VOTE Голосування на кік гравця. amx_voteban <ім'я або #userid> ADMIN_VOTE Голосування на бан гравця. amx_vote <Питання> <Відповідь1> <відповідь2> [відповідь3] ADMIN_VOTE Запустити довільне голосування. amx_cancelvote ADMIN_VOTE Зупинити запущене голосування. Команди статистики Команда Опис say / hp Вивести інформацію про вашого вбивцю. say /statsme Вивести Вашу статистику. say /stats відображає статистику інших гравців. say /top15 Виводить топ-15 гравців. say /rank Вивести Ваш ранк на сервері. Команди у чаті Команда Опис say nextmap Вивести назву наступної картки. say timeleft Вивести час до зміни карти. say thetime Вивести час сервера. Команди меню Note: Для цих команд потрібен ACCESS_LEVEL_A доступ не "a", а "m". Смотри: Access Levels.[eng] Команда Доступ Опис amxmodmenu ADMIN_MENU Відображає основне меню AMX Мод Х. amx_cvarmenu ADMIN_CVAR Відобразити меню CVAR. amx_mapmenu ADMIN_MAP Відобразити меню зміни карт. amx_votemapmenu ADMIN_MAP Відобразити меню голосування на зміну карти. amx_kickmenu ADMIN_KICK Відобразити меню кіків. amx_banmenu ADMIN_BAN Відобразити бан-меню. amx_slapmenu ADMIN_SLAY Відобразити меню slap/slay. amx_teammenu ADMIN_LEVEL_A Відобразити меню команд гравців. amx_clcmdmenu ADMIN_LEVEL_A Відобразити меню команд клієнта. amx_cmdmenu ??? Меню команд сервера. amx_restmenu ADMIN_CFG Відобразити меню зброї. amx_teleportmenu ADMIN_CFG Меню телепорту. amx_pausecfgmenu ADMIN_CFG Меню паузи. amx_statscfgmenu ADMIN_CFG Меню статистики.
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.