Опубліковано 12 грудня, 202412 груд Infected Health Gauge (Tank & Witch & Special) Плагін дозволяє активувати відображення ХП, що залишилися у зомбі-босів - за допомогою смуги здоров'я на екрані тих, хто вижив.sample1.jpg (текст по центру)l4d_infectedhp_type 0l4d_infectedhp_num 1l4d_infectedhp_bar 50sample2.jpg (текст підказки)l4d_infectedhp_type 1l4d_infectedhp_num 1l4d_infectedhp_bar 20CVARS:l4d_infectedhp : 1 (увімкнути плагін)l4d_infectedhp_bar : 100 (довжина смуги HP. мін.: 10 макс.: 200)l4d_infectedhp_tank : 1l4d_infectedhp_boomer : 1l4d_infectedhp_hunter : 1l4d_infectedhp_smoker : 1l4d_infectedhp_jockey : 1l4d_infectedhp_spitter : 1l4d_infectedhp_charger : 1// НОВИНКА! (версія 1.0.1) //l4d_infectedhp_witch : 1l4d_infectedhp_health : "#" (Символ індикатора здоров'я можна змінити)l4d_infectedhp_damage : "=" (Символ індикатора шкоди можна змінити)// НОВИНКА! (версія 1.0.2) //l4d_infectedhp_type : 0 (тип панелі здоров’я. def:0 / центральний текст:0 / текст підказки:1)l4d_infectedhp_num : 0 (відображення значення працездатності. def:0 / прихований:0 / видимий:1) Інформація Додав Yurii Додано 12.12.24 Категорія Плагіна Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.