Опубліковано 12 грудня, 202412 груд SimpleAdmin Проста базова адмінка, яка дозволить Вам і вашим адмінам керувати сервером.Список команд плагіна:css_addadmin <steamid> <ім'я> <прапори/групи> <імунітет> [час у хвилинах] - Додати адміна по steamid // Рівень доступу: @css/rootcss_deladmin <steamid> - Видалити адміна за steamid // Рівень доступу: @css /rootcss_reloadadmins - Перезавантажити SQL адмінів // Рівень доступу: @css/rootcss_hide - Сховати адміна на табло та дії команд // Рівень доступу: @css/kickcss_admin - Показати всі команди адміна // Рівень доступу: @css/genericcss_who <#userid або ім'я> - Показати інформацію про гравця / / Рівень доступу: @css/genericcss_players - Показати список гравців // Рівень доступу: @css/genericcss_ban <#userid або ім'я> [час у хвилинах/0 назавжди] [причина] - Забанити гравця // Рівень доступу: @css/bancss_addban <steamid> [час у хвилинах/0 назавжди] [причина] - Забанити гравця по steamid64 // Рівень доступу: @css/bancss_banip <ip> [час у хвилинах/0 назавжди] [причина] - Забанити гравця за IP адресою // Рівень доступу: @css/bancss_unban <steamid або ім'я або ip> - Розбанити гравця // Рівень доступу: @css/unbancss_kick <#userid або ім'я> [причина] - Натиснути гравця // Рівень доступу: @css/kickcss_gag <#userid або ім'я> [час у хвилинах/0 назавжди] [причина] - Заблокувати чат гравцю // Рівень доступу: @css/chatcss_addgag <steamid> [час у хвилинах/0 назавжди] [причина] - Заблокувати чат гравцю за steamid64 // Рівень доступу: @css/chatcss_ungag <steamid або ім'я> - Розблокувати чат гравцю // Рівень доступу: @css/chatcss_mute <#userid або ім'я> [час на хвилини/0 назавжди] [причина] - Вимкнути голосовий чат гравцю // Рівень доступу: @css/chatcss_addmute <steamid> [час у хвилинах/0 назавжди] [причина] - Відключити голосовий чат гравцю за steamid64 // Рівень доступу: @css/chatcss_unmute <steamid або ім'я> - Включити голосовий чат гравцю // Рівень доступу: @css/chatcss_silence <#userid або ім'я> [час у хвилинах/0 назавжди] [причина] - Вимкнути чат та голосовий чат гравцю // Рівень доступу: @css/chatcss_addsilence <steamid> [час у хвилинах/0 назавжди] [причина] - Вимкнути чат і голосовий чат гравцю по steamid64 // Рівень доступу: @css/chatcss_unsilence <steamid або ім'я> - Включити чат та голосовий чат гравцю // Рівень доступу: @css/chatcss_give <#userid або ім'я> <зброя> - Дати зброю гравцю // Рівень доступу:@css/cheatscss_strip <#userid або ім'я> - Забрати всю зброю у гравця // Рівень доступу: @css/slaycss_hp <#userid або ім'я> [здоров'я]- Встановити кількість здоров'я гравця // Рівень доступу: @css/slaycss_speed <#userid або ім'я> [швидкість] - Встановити швидкість гравця // Рівень доступу: @css/slaycss_god <#userid або ім'я> - Включити режим бога для гравця // Рівень доступу: @css/cheatscss_slay <#userid або ім'я> - Вбити гравця // Рівень доступу: @css/slaycss_slap <#userid або ім'я> [втрата] - Вдарити гравця // Рівень доступу: @css/slaycss_team <#userid або ім'я> [<ct/tt/spec/swap> ] [-k] - Перемістити гравця до іншої команди (swap - поміняти команду гравця, -k - (вбити гравця) // Рівень доступу: @css/kickcss_vote <"Питання?"> ["Ответ1"] ["Ответ2"] - Створити голосування // Рівень доступу: @css/genericcss_map <назва карти> - Змінити карту / / Рівень доступу: @css/changemapcss_wsmap <назва або id> - Змінити карту з майстерні // Рівень доступу: @css/changemapcss_asay <повідомлення> - Надіслати повідомлення всім адмінам // Рівень доступу: @css/chatcss_say <повідомлення> - Надіслати повідомлення як адмін у чаті // Рівень доступу: @css/chatcss_psay <#userid або ім'я> <повідомлення> - Надіслати особисте повідомлення гравцю // Рівень доступу: @css/chatcss_csay <повідомлення> - Надіслати повідомлення як адмін у центр екрана // Рівень доступу: @css/chatcss_hsay <повідомлення> - Надіслати повідомлення як адмін у HUD // Рівень доступу: @css/chatcss_noclip <#userid або ім'я> - Увімкнути/вимкнути режим польоту для гравця // Рівень доступу: @css/cheatscss_freeze <#userid або ім'я> [тривалість] - Заморозити гравця // Рівень доступу: @css/slaycss_unfreeze <#userid або ім'я> - Розморозити гравця // Рівень доступу: @css/slaycss_rename <#userid або ім'я> < ім'я> - Перейменувати гравця // Рівень доступу: @css/kickcss_prename <#userid або ім'я> <нове ім'я> - Постійно перейменувати гравця (до перезапуску сервера - не встановлюйте нове ім'я для видалення постійного перейменування) // Рівень доступу: @css/bancss_respawn <#userid або ім'я> - Воскресити гравця // Рівень доступу: @css/cheatscss_cvar < cvar > <значення> - Змінити значення cvar // Рівень доступу: @css/ cvarcss_rcon <команда> - Виконати команду як сервер // Рівень доступу: @css/rconcss_give <#userid або ім'я> <НазваЗброї> - Дати зброя гравцю // Рівень доступу: @css/giveteam_chat @Повідомлення - Надіслати повідомлення всім адмінам // @css/chat Інформація Додав Yurii Додано 12.12.24 Категорія Плагина Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.