Перейти до змісту

AkyloffTrades

Рекомендовані відповіді

Опубліковано
  • Адміністратор

AkyloffTrades

Плагін "AkyloffTrades" додає можливість обмінюватися предметами між гравцями. Він забезпечує зручність та безпеку процесу трейдингу, надаючи гравцям низку корисних команд та повідомлень.

Коли гравець намагається використати команду без необхідних прав, він отримає повідомлення "У вас недостатньо прав." Якщо трейди увімкнені або відключені, гравець буде повідомлений про це повідомленнями "Ви включили трейди" або "Ви відключили трейди" відповідно.

Якщо гравець не відповів на запит на трейд у встановлений проміжок часу, він отримає повідомлення "Час на відповідь вийшов". У випадку, якщо вказаного гравця не знайдено на сервері, з'явиться повідомлення "Гравця (ім'я гравця) немає на сервері." Якщо гравець заборонив відправлення трейдів, інший гравець отримає повідомлення "Гравець (ім'я гравця) заборонив відправляти трейди."

Коли гравець надсилає запит на трейд, одержувач побачить повідомлення "Гравець (ім'я гравця) надіслав вам запит на трейд." Якщо запит на трейд відхилено, відправник отримає повідомлення "Ви відхилили пропозицію трейду."

Якщо гравець відхилив пропозицію обміну, відправник отримає повідомлення "Гравець (ім'я гравця) відхилив пропозицію обміну." Коли обмін розпочато, гравці отримають повідомлення "Ви розпочали обмін із гравцем (ім'я гравця)". Якщо гравець намагається надіслати трейд самому собі, він отримає повідомлення "Ви не можете надіслати трейд самому собі."

У разі скасування угоди з'явиться повідомлення "Угода скасована." Якщо інвентар переповнений під час обміну, гравець отримає повідомлення "Інвентар переповнений, предмети лежать землі." Коли обмін завершений успішно, гравці отримають повідомлення "Ви здійснили обмін із гравцем (ім'я гравця)"

Інформація

Додав Ciko

Додано 11.02.25

Категорія Плагина

Підтримувані версії: 1.16

Перегляд файла

AkyloffTrades

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.

Гість
Відповісти на цю тему...