Опубліковано 28 вересня, 202428 верес Перегляд файла Animatronics За допомогою Animatronics можна створювати анімації бронестендів за лічені секунди! За допомогою цього плагіна ви можете захоплювати позиції бронестенду та відтворювати їх в анімованому вигляді. Плагін постійно оновлюється, його підтримка триває 6 років. Я витратив багато часу на оптимізацію, тому плагін працює як пір'їнка на вашому сервері (запуск 300+ аніматориків використовує 0.5% CPU). Команди плагіна Animatronics: Спойлер /anima edit <ім'я> - почати редагування або створити новий аніматор. /anima addpos (select) - пошук бронестенду в радіусі 0.5 блоку, збереження позиції та розташування Аніматроніка, який ви зараз редагуєте. При цьому зберігаються предмети, що знаходяться на підставці. При введенні команди select після команди, вона буде чекати, поки ви оберете підставку, замість захопити одну в радіусі 0,5 блоку. /anima rempos (<позиція>) - видалити останню позицію, додану до аніматроніка. Або вказану позицію. /anima poslist - Виводить позиції редагованого аніматроніка. / Показує всі позиції протягом 4 секунд. /anima play <ім'я> (<сума>) - Відтворює аніматроніку. /anima playrev <ім'я> - відтворює аніматроніку у зворотному напрямку. /anima setdelay <затримка в тиках> (<позиція> ) - встановлення тривалості анімації між позиціями для редагованого в даний момент Аніматроніка. Також можна встановити затримку між двома конкретними позиціями. Таким чином, можна точніше визначити час анімації. /anima remove <ім'я> - видалити аніматроніка. /anima toggle <ім'я> - Аніматронік гратиме нескінченно, поки його не вимикають. /anima togglelist - список всіх аніматорів, які в даний момент включені та зациклені. /anima gotostart <ім'я> - Телепортує стійку у вихідне положення. /anima totaltime <час у тиках> - обчислює затримку між позами при введеному загальному часі анімації. /anima listall - Список всіх доступних аніматроніків у химерному графічному інтерфейсі . /anima checkupdate - Перевіряє наявність оновлень. /anima showpos - Показує позиції аніматроніків, які ви редагуєте в даний момент протягом 4 секунд. /anima editpos <номер позиції> - Працює так само, як і addpos, але тепер замінює вказаний номер позиції. /anima setpos <номер позиції> - Встановлює поточну позу стенда на потрібний номер позиції, щоб можна було її відредагувати, а потім замінити на editpos. /anima select - Клацніть правою кнопкою миші на бронестенді протягом 10 секунд, щоб перевірити, чи є він аніматроником. Якщо так, ви автоматично почнете його редагувати. /anima group <ім'я групи> add/toggle/play/playrev/remove/stop/preload/gotostart - За допомогою груп можна запускати або перемикати кілька аніматорів одночасно. Це може бути корисним для запуску сцени однією командою. /anima loopdelay <затримка в тиках між циклами>- кількість часу, протягом якого аніматронік робитиме паузу після відтворення циклу. Якщо встановити значення 40, то після завершення аніматроніка чекатиме 2 секунди. Перед повторним запуском. /anima stop <ім'я> - Негайна зупинка аніматроніка. /anima rename <старе ім'я> <нове ім'я> - перейменувати аніматроніка. /anima despawn <true/false> - Якщо встановлено значення true, то плагін депаунуватиме стенд після гри. /anima copy <from name> <to new name> - Копіює цей аніматронік на нове ім'я. /anima link <ім'я> <ім'я> - Пояснення посилання далі за текстом. Наступні команди вимагають для своєї роботи наявності protocol lib : /anima playsolo <ім'я аніматроніка> <ім'я гравця> - відтворює даного аніматроніка, видимого лише даному користувачеві. /anima playrevsolo <ім'я аніматроніка> <ім'я гравця> - відтворює даного аніматроніка у зворотному напрямку, видимому тільки даному користувачеві. Права плагіна Animatronics: animatronic.<назва команди> - Приклад: команда play. "animatronics.play" Додав Ciko Додано 28.09.24 Категорія Плагина Для версій 1.7.101.8.✘1.9.✘1.10.✘1.11.✘1.12.✘1.13.✘1.14.✘1.15.✘1.16.✘1.17.✘1.18.✘1.19.✘1.20.✘ Java
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.