Опубліковано 7 вересня7 верес Адміністратор Simple Admin Плагін адміністратора для CounterStrikeSharp , який використовує SQLite. Він може:ban(з необов'язковим обмеженням часу)unbankickslayВстановленняПросто розпакуйте пакет ,game/csgo/addons/counterstrikesharp/plugins/ і все буде добре.Потрібен CSS версії 132+css_playersВикористання:css_playersЗапуск css_playersвиведе список активних гравців у виглядіUserID: PlayerNameНаприклад:1: Бен2: Вафля TopHATTcss_banВикористання:css_ban <target | SteamID64>Використовується targetдля блокування користувачів на сервері. Використовується SteamID64для блокування користувача з цим SteamID64, навіть якщо він не на сервері.css_unbanВикористання:css_unban <SteamID64 | username>Розбанити користувача, ідентифікованого або за SteamID64, або за іменем користувача. Збіг імені користувача є частковим та не враховує регістр. Команда не виконується, якщо збігів декілька користувачів.css_kickВикористання:css_kick <target>Видалення користувача за ціль. Не вдається, якщо цільовими є кілька користувачів.css_slayВикористання:css_slay <target>Знищення користувача або користувачів за ціль.Доступні рядки <target>@всі@боти@людина@живий@мертвий@!мене@я@ct@t@спец.#user_id#steam_idім'я користувача (може бути частковим, без урахування регістру)КомандаДозвілcss_ban@css/банcss_unban@css/розбанитиcss_kick@css/кікcss_slay@css/slay Інформація Додав Ciko Додано 07.09.25 Категорія Плагіна Перегляд файла
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.